Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatuntimme perustuvat ammattitaitoiseen ohjaajakaartiin, joka mahdollistaa asiakkaille turvallisen ja tehokkaan harjoittelun.

Ryhmäliikuntavalikoiman ja tuntien sisällön löydät tältä sivulta.

Ryhmäliikuntatarjontamme on joustava, ja pystymme reagoimaan asiakkaidemme toiveisiin nopealla aikataululla.

SIIRRY TÄSTÄ RYHMÄLIIKUNTAKALENTERIIN. 


KRISTALLI SPORT SISÄPYÖRÄILY

Kristalli Sport Sisäpyöräily –tunnit vievät sisäpyöräilyn uudelle tasolle: ammattitaitoiset ohjaajat ja moderni liikuntateknologia luovat sisäpyöräilytunnistamme elämyksen, joka on pakko itse kokea.

Tuntivalikoimassamme on perustunteja peruskunnon kehittämiseen ja aloittelijoille sekä keskivaikeita ja haastavia maksimisyketunteja kokeneemmille polkijoille ja omia rajojaan etsiville.

Sisäpyöräilysalimme on ilmastoitu ja jäähdytetty, varustettu Tomahawk-sisäpyörillä ja käytössämme on muun ajanmukaisen av-tekniikan lisäksi MyRide© -ohjelmisto.

KRISTALLISPORT-RYHMÄLIIKUNNAN TUNTIKUVAUKSET

LESMILLS-TUNNIT

BODYBALANCE™ on kehoa ja mieltä rentouttava tunti, jossa tehdään joogaan ja pilatekseen sekä taijiin pohjautuvia liikkeitä. Kaikki liikkeet on tehty sellaisiksi, että tunnista pääsee nauttimaan, vaikkei olisikaan aikaisempaa kokemusta näistä lajeista. Rauhallisen musiikin tahtiin tehtävät liikesarjat vahvistavat ja venyttävät lihaksia, huoltavat niveliä sekä rentouttavat mieltä.

BODYPUMP® on musiikin rytmittämä koko kehon lihaskuntotreeni. Liikkeissä käytetään välineinä tankoa, levypainoja ja step-lautaa. Painot on helppo vaihtaa ja jokainen voi valita itselleen sopivimmat painot jokaiseen liikkeeseen. Tunti ei sisällä askelsarjoja, vaan lämmittelykin tehdään tangoilla.

BODYCOMBAT® on voimaa ja energiaa huokuva tunti, jonka liikkeiden tekniikat perustuvat erilaisiin itsepuolustuslajeihin, kuten karateen, taekwondoon, capoeiraan ja nyrkkeilyyn. Tunnilla tehdään vaihtelevia lyönti- ja potkusarjoja vauhdikkaan musiikin tahtiin.

BODYATTACK® on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka koostuu tehokkaista intervalliosuuksista. Tuntiin kuuluu myös jalkojen, käsien ja vatsan lihaksia vahvistava jakso. Atleettiset liikkeet ja energinen musiikki saavat helposti hien virtaamaan ja tekemään treenin, joka vastaa vajaan tunnin juoksulenkkiä.

BODYSTEP® on sporttinen ja energiaa pursuava intervallitunti, jossa askelletaan, juostaan ja hypitään step-laudalle. Laudan korkeus on mahdollista säätää omaan kuntotasoon parhaiten sopivaksi. Tunti on tehokas treeni erityisesti jalkojen lihaksille.

SH`BAM® on loistava tapa saada hyvä fiilis ja tuntea itsensä hetkeksi tanssilattian tähdeksi. Tanssisarjojen musiikkina soitetaan uusimpia kansainvälisiä hittibiisejä, tunnettuja klassikkokappaleita ja latinorytmejä. SH`BAM tunnilla on tarkoitus pitää hauskaa ja kunto kohoaa siinä sivussa.

KRISTALLI SPORT –TUNNIT


CROSS BASIC 45´
Tutustu toiminnalliseen harjoitteluun. Tunnilla kehitetään voimaa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Harjoitusliikkeillä kuormitat samanaikaisesti ylä- ja alakehoa sekä keskivartalon lihaksistoa. Harjoitusvälineenä käytetään oman kehon painoa sekä levypainoja ja muita vaihtuvia välineitä. Tunti ei sisällä askelsarjoja.

KAHVAKUULA
Kahvakuulatunnilla tutustutaan perusliikkeisiin, joista on helppo edetä kohti haastavampia liikkeitä. Kahvakuulaharjoittelu parantaa voimaa, kestävyyttä sekä koordinaatiokykyä. Voit valita itsellesi omaan kuntotasoosi sopivan kuulan, jolla on helppo aloittaa tehokas kuntoilu. Samalla tunnilla voivat treenata niin vasta-alkajat kuin kahvakuulaharjoittelua pidempäänkin harrastaneet.

TERVEYSLIIKUNTATUNNIT (YLEISKUVAUS)
Monipuolinen koko kehon hyvinvointia ylläpitävä tunti. Tunneilla harjoitetaan kestävyyttä, lihaskuntoa ja tasapainoa vaihtuvin välinein. Tunti koostuu alkulämpimästä, lihaskunto/kehonhuolto osiosta ja loppuvenyttelyistä. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja eikä hyppyjä. Sopii kaikenikäisille sekä kuntoutujille. Terveysliikuntatuntien teema vaihtelee viikon eri päivinä ja tehokkaat ja laadukkaat tunnit on suunniteltu niin, että voit osallistua terveysliikuntatunnille vaikka joka päivä ilman pelkoa ylikuormittumisesta.  Teemat: tasapaino ja liikkuvuus, lihaskunto, kestävyys.

TERVEYSLIIKUNTA, LIHASKUNTO
Fysioterapeutin ohjaama koko kehoa huoltava tunti, jossa harjoitteet painotetaan niskan, hartioiden ja selän alueelle. Tunti sisältää
monipuolisesti liikkuvuusharjoitteita, lihaskestävyys ja –voimaharjoitteita sekä kehonhallintaharjoitteita. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelkuvioita eikä hyppyjä. Niska-hartia-selkä ryhmä sopii kaikenikäisille.

CIRCUIT
Kiertoharjoittelu ryhmäliikuntasalissa, helppo tapa aloittaa kunnon kohotus ja kehittää kuntoa. Tunnilla pystyt valitsemaan itsellesi sopivat painot sekä temmon, jolla harjoitat tehokkaasti lihaskuntoa. Tunti sisältää helpoista askelsarjoista koostuvan alkulämmittelyn, kiertoharjoittelun monipuolisilla välineillä sekä loppuvenyttelyt.

ASTANGAJOOGA
Astangajooga on dynaaminen ja urheilullisesti haastava joogamuoto, jossa asentoharjotus sidotaan syvään hengitykseen. Harjoitus kehittää voimaa ja notkeutta, keskittymiskykyä ja läsnäolon taitoa. Samalla kun keho vahvistuu ja notkistuu, mieli puhdistuu. Astangajoogatunnilla tulee lämmin, mutta mukaan kannattaa varata oma viltti loppurentoutusta varten.

SENIORIJUMPPA
Matalan kynnyksen jumppa. Monipuolinen koko kehon hyvinvointia ylläpitävä tunti. Tunneilla harjoitetaan lihaskuntoa, tasapainoa ja kehonhallintaa rauhallisen musiikin tahtiin. Tunti koostuu kevyestä alkulämpimästä, lihaskunto/kehonhuolto-osiosta ja loppuvenyttelyistä. Tunti ei sisällä askelsarjoja eikä hyppyjä.

ÄIJÄ-JUMPPA
Tehokasta, rentoa ja hikistä jumppaa äijille. Lihaskuntoa, kestävyyttä ja kehonhallintaa helposti ilman askelsarjoja. Alussa 30minuutin spinni, jonka jälkeen vaihteleva harjoitusosio ryhmäliikuntasalissa.

YOUNG POWER
Tunti tarjoaa ohjattua ja innostavaa liikuntaa 8-12 -vuotiaille lapsille, ja auttaa heitä kehittämään omia taitojaan sekä oppimaan uutta. Tunnin aikana harjoitellaan lapsille mielekkäällä tavalla mm. koordinaatiota, kehonhallintaa, tasapainoa, nopeutta, ketteryyttä ja monia muita ominaisuuksia hyödyntäen tarttuvaa musiikkia ja erilaisia välineitä. Tunnin sisältö vaihtelee hieman, joten haastetta ja yllätyksiä riittää joka kerralle!
Yksi tunti kestää 45min ja lähtee käyntiin alkukokoontumisella ja -lämmittelyllä, minkä jälkeen siirrytään innostaviin ja vauhdikkaisiin harjoituksiin. Lopuksi teemme yhteisen loppurentoutuksen. Tuo lapsesi nauttimaan musiikista, vauhdista ja haasteista!

LASTEN SPORT
Tunti tarjoaa mukaansatempaavaa ja monipuolista liikunnan iloa 5-7 -vuotiaille lapsille. Tunnin aikana opitaan fyysisten taitojen lisäksi myös tärkeitä vuorovaikutustaitoja tekemällä harjoituksia yhdessä ikätovereiden kanssa. Vietämme tunnin iloisen musiikin vauhdittamana ja opettelemme uusia taitoja leikkien ja pelien kautta. Tunnin sisältö vaihtelee hieman, joten yllätyksiä riittää joka kerralle!
Yksi tunti kestää 45min ja sisältää yhteisen alkututustumisen, monipuolisia leikkejä ja pelejä musiikin vauhdittamana, sekä yhteisen loppurauhoittumisen. Tuo lapsesi nauttimaan iloisesta liikunnasta ja yhdessä tekemisestä!

KEHONPAINOHARJOITTELU
Lajin perusidea on lihaskuntoharjoittelu oman kehon painolla.
Kehonpainoharjoittelu suosii perusterveyttä. Tässä korostuu erittäin hyvin kehonhallinta, koordinaatio, motoriikka, taito-ominaisuudet ja tottakai lihaskunto paranee. Oman kehon liikuttaminen voi nimittäin olla tosi raskasta.
Kehonpainoharjoittelussa lähes joka liike on kokovartalopainotteista. Kun yksi liike alkaa tuntua liian helpolta, löytyy liikkeestä uusi, haastavampi variaatio treenattavaksi.

KRISTALLI SPORT -SISÄPYÖRÄILYTUNNIT

SPINNI PERUS
Sisäpyöräilytunti, joka sopii kaikille, erityisesti aloitteleville. Tunnilla keskitytään oikeaan tekniikkaan ja peruskunnon harjoittamiseen, sisältäen pieniä intervalliosioita.

SPINNI VAUHTI
Kestävyyskuntoa kohottava keskiraskas tunti. Tunti koostuu intervallityyppisestä ohjelmasta reippaan musiikin tahdissa.

SPINNI MAKSIMI
Tiukkaa ja vauhdikasta menoa vauhtikestävyyden ja maksimikestävyyden alueilla. Tunti sopii jo aiemmin sisäpyöräilyä harrastaneille.

MY RIDE®-VIRTUAALISPINNI (CLASS JA FAST-CLASS)
Tehokas spinnitunti, joka poljetaan video-ohjaajan ohjaamana.

Kristalli Sport lähestymiskartta
SporttiPassi smartum OmaKunto Ticket Mind&Body Tyky Kuntoseteli Virikeseteli