PERSONAL TRAINER - HENKILÖKOHTAINEN VALMENTAJA
PERSONAL TRAINER - OIKEAT LIIKETEKNIIKAT
PERSONAL TRAINER - UUSIA TUULIA OMAAN HARJOITTELUUN
             

Personal trainer on hyvä valinta, jos tarvitset tukea ja kannustusta elämäntapamuutokseen. On se sitten liikunnan aloittaminen, uuden kipinän löytäminen liikkumiseen, painon pudotus tai vireyden ja hyvän olon lisääminen, sinut otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon ja kartoitetaan lähtötilanteesi. Paketteja on erilaisia ja sinun tavoitteistasi riippuen voit valita mikä sinulle sopii ja tarvittaessa räätälöidään.  Ota rohkeasti yhteyttä!

”Ei se päämäärä vaan matka”. Tavoitteet ovat tärkeät ja niiden avulla matkaa tehdään, mutta oikealla tuella ja kannustuksella tehdään matkasta inspiroiva ja kohti pysyviä muutoksia, jotka kantavat läpi elämän.

YLEISTÄ TIETOA KRISTALLI SPORTIN PERSONAL TRAINER -TOIMINNASTA:

Tehoa ja laatua harjoitteluun Kristalli Sport Personal trainerin avulla!

Yksilöllinen valmennus on loistava valinta, kun tarvitset kokonaisvaltaista opastusta sekä tehoa harjoitteluun.

Varaa itsellesi ilmainen personal trainer -konsultaatio, jossa kartoitetaan tarpeesi ja mietitään yhdessä millaisen valmennussuhteen juuri sinä tarvitset. Valmennuksen kesto voi olla lyhyestä muutaman kerran tapaamisesta aina vuoden mittaiseen kokonaisvaltaiseen valmennukseen.

Kristalli Sport Personal Trainerin valmennussuhteiden sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi ja hintaan vaikuttaa palvelun laajuus.

Kristalli Sportin Personal training valmennus auttaa saavuttamaan asettamasi tavoitteet. Henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman lisäksi saat opastusta liikuntatekniikoista ja ravinnosta sekä muista harjoittelua edistävistä asioista.

Kristalli Sport personal trainer -palveluun kuuluvat seuranta, sekä säännölliset tapaamiset oman valmentajan kanssa. Keston ja tapaamistiheyden valitset sinä. Personal training -palveluja voit hyödyntää yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa.

Säännöllinen harjoittelu tuottaa tuloksia. Personal trainer laatii halutessasi sinulle ohjelman, jossa huomioidaan sinun liikuntatavoitteesi. Harjoittelu onnistuu parhaiten, kun se on säännöllistä ja sillä on selkeä päämäärä. Kristalli Sport tarjoaa monipuolisen harjoitteluympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus vahvistaa lihaskuntoasi erilaisilla laitteilla sekä vapailla painoilla.

Harjoittelu on helppo aikatauluttaa arkeen ja viikonloppuun. Kun aika ja paikka tulevat tutuiksi, sujuu harjoittelu mutkattomasti ja tuo pikku hiljaa omia tavoitteita lähemmäksi kunnon kohotessa. Kristalli Sportissa harjoittelu on mahdollista joka päivä klo 5:00- 23:00.

Harjoittelu on tehokasta liikuntaa, joten kuntosali kannattaa unohtaa, jos olo on flunssainen tai kuumeinen. Terveellinen ruokavalio ja riittävä lepo edesauttavat harjoittelun onnistumista.

Kristalli Sport lähestymiskartta
SporttiPassi smartum OmaKunto Ticket Mind&Body Tyky Kuntoseteli Virikeseteli