Kristalli Sport Club –asiakkaana saat muun muassa:

• Henkilökohtaisen avainkortin, jolla pääset kuntokeskukseemme joka päivä 5:00-23:59 ja jolla voit hoitaa myös muut palvelu- ja tavaraostot.
• Osallistua kaikille ryhmäliikuntatunneille.

• Oikeuden varata paikkoja ryhmäliikuntatunneille kätevästi netissä tai vastaanotossa vastaanoton aukioloaikoina.

• Kuntosalivalmentajan palvelut.

• Ammattitaitoisen henkilökuntamme palvelut.

• CMS Travelpassin, jonka avulla pääset käyttämään CMS-kuntoklubien palveluita ympäri Suomen ja maailmallakin.

• Kristalli Sport Clubilaisille tarkoitettuja kuntokeskuksen vaihtuvia etuja ja tarjouksia.

• Paikallisten yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja ja tarjouksia jatkuvasti.

Kristalli Sport Club –asiakkaana olet osa iloista ja modernia liikuntayhteisöä!

Asiakkaaksi liittyminen on helppoa, otathan yhteyttä Kristalli Sportin henkilökuntaan tai voit myös jättää vapaamuotoisen viestin kohdassa "OTA YHTEYTTÄ" - otamme sinuun yhteyttä.


HINNASTO:

LAADUKKAAT PALVELUT EDULLISESTI ILMAN SITOUTUMISTA!

KRISTALLI SPORTIN KAIKKI ASIAKKUUDET OVAT TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVIA, JOTEN ASIAKAS VOI IRTISANOA KORTTINSA MILLOIN VAIN SEURAAVAN KUUKAUDEN LOPPUUN.

KUUKAUSIKORTTI (kuntosali + ryhmäliikuntatunnit)  59€/kk

Avainkortilla kuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 05:00–23:59, kaikki ryhmäliikunta-, FitRanX- ja sisäpyöräilytunnit, CMS-travelpass ja Kristalli Sport Club edut. Ei määräaikaista sitoutumista!

KUUKAUSIKORTTI (pelkkä sali) 49€/kk

Avainkortilla kuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 05:00–23:59, CMS-travelpass, Kristalli Sport Club edut, ei sisällä ryhmäliikuntatunteja. Ei määräaikaista sitoutumista!

OPISKELIJAN KORTTI / ELÄKELÄISET 45€/kk

Avainkortilla kuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 05:00–23:59, kaikki ryhmäliikunta-, FitRanX- ja sisäpyöräilytunnit, CMS-travelpass ja Kristalli Sport Club edut. Ei määräaikaista sitoutumista!

KRISTALLI SPORT TARJOAA PERSONAL TRAINERIN LAATIMAN JA OHJAAMAN HENKILÖKOHTAISEN KUNTOSALIOHJELMAN VELOITUKSETTA, KUN ASIAKAS TEKEE KUUDEN (6) KUUKAUDEN MÄÄRÄAIKAISEN SOPIMUKSEN. KUNTOSALIOHJELMA JA -OHJAUS TULEE LUNASTAA KAHDEN (2) ENSIMMÄISEN KUUKAUDEN AIKANA.

10 KERRAN KORTTI 82€ (käyttöaika 6kk)
KERTAKÄYNTI 8,50€ (Vastaanoton aukioloaikoina)
AVAINKORTTI 18€

MYÖS VIIKKOKORTEILLA TREENAAT KÄTEVÄSTI SILLOIN KUN HALUAT. HANKITTUASI AVAINKORTIN, PÄÄSET KUNTOSALILLE JOKA PÄIVÄ KLO 05:00-23:59.
VIIKKO 20€
LISÄVIIKOT 18€


KUNTOSALIOHJELMAT:
KUNTOSALIOHJELMA SISÄLTÄÄ AINA PERSONAL TRAINERIN LAATIMAN KUNTOSALIOHJELMAN, KARTOITUSKESKUSTELUN JA TARVITTAVAN MÄÄRÄN KUNTOSALIOHJAUKSIA.

KUNTOSALIOHJELMA 85€
(sis. kartoituskeskustelun ja yhden kuntosaliohjauksen)
KUNTOSALIOHJELMA 95€
(sis. kartoituskeskustelun ja kaksi kuntosaliohjausta)

RAVINTO-OHJELMA JA RAVINTO-OHJAUS 115€
(sis. kartoituskeskustelun, ravintopäiväkirjan analysoinnin, kattavan ravinto-ohjelman ja opastuksen, kaksi ravintovalmentajan tapaamista)


RAVINTOAINEMITTAUS + ANALYYSI 85€

Ravintoainemittauksesta selviää kehon vitamiinit, kivennäisaineet, aminohapot, koentsyymit, elimistöön kerääntyneet haitalliset aineet, raskasmetallit, ruoansulatusjärjestelmä, elimistön pH-taso, sydämen ja verisuonten tila ja paljon muuta. Käymme analyysin läpi heti testin jälkeen ja saat kattavan materiaalin testistä. Varaa aika mittaukseen vastaanotostamme.
Kristalli Sport lähestymiskartta
SporttiPassi smartum OmaKunto Ticket Mind&Body Tyky Kuntoseteli Virikeseteli