LAADUKKAAT PALVELUT EDULLISESTI ILMAN SITOUTUMISTA!

KRISTALLI SPORTIN KAIKKI ASIAKKUUDET OVAT TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVIA, JOTEN ASIAKAS VOI IRTISANOA KORTTINSA MILLOIN VAIN SEURAAVAN KUUKAUDEN LOPPUUN.

KUUKAUSIKORTTI (kuntosali + ryhmäliikuntatunnit)  59€/kk

Avainkortilla kuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 05:00–23:59, kaikki ryhmäliikunta-, FitRanX- ja sisäpyöräilytunnit, CMS-travelpass ja Kristalli Sport Club edut. Ei määräaikaista sitoutumista!

KUUKAUSIKORTTI (pelkkä sali) 49€/kk

Avainkortilla kuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 05:00–23:59, CMS-travelpass, Kristalli Sport Club edut, ei sisällä ryhmäliikuntatunteja. Ei määräaikaista sitoutumista!

OPISKELIJAN KORTTI / ELÄKELÄISET 45€/kk

Avainkortilla kuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 05:00–23:59, kaikki ryhmäliikunta-, FitRanX- ja sisäpyöräilytunnit, CMS-travelpass ja Kristalli Sport Club edut. Ei määräaikaista sitoutumista!

KRISTALLI SPORT TARJOAA PERSONAL TRAINERIN LAATIMAN JA OHJAAMAN HENKILÖKOHTAISEN KUNTOSALIOHJELMAN VELOITUKSETTA, KUN ASIAKAS TEKEE KUUDEN (6) KUUKAUDEN MÄÄRÄAIKAISEN SOPIMUKSEN. KUNTOSALIOHJELMA JA -OHJAUS TULEE LUNASTAA KAHDEN (2) ENSIMMÄISEN KUUKAUDEN AIKANA.

10 KERRAN KORTTI 82€ (käyttöaika 6kk)
KERTAKÄYNTI 8,50€ (Vastaanoton aukioloaikoina)
AVAINKORTTI 18€

MYÖS VIIKKOKORTEILLA TREENAAT KÄTEVÄSTI SILLOIN KUN HALUAT. HANKITTUASI AVAINKORTIN, PÄÄSET KUNTOSALILLE JOKA PÄIVÄ KLO 05:00-23:59.
VIIKKO 20€
LISÄVIIKOT 18€


KUNTOSALIOHJELMAT:
KUNTOSALIOHJELMA SISÄLTÄÄ AINA PERSONAL TRAINERIN LAATIMAN KUNTOSALIOHJELMAN, KARTOITUSKESKUSTELUN JA TARVITTAVAN MÄÄRÄN KUNTOSALIOHJAUKSIA.

KUNTOSALIOHJELMA 85€
(sis. kartoituskeskustelun ja yhden kuntosaliohjauksen)
KUNTOSALIOHJELMA 95€
(sis. kartoituskeskustelun ja kaksi kuntosaliohjausta)

RAVINTO-OHJELMA JA RAVINTO-OHJAUS 195€
(sis. kartoituskeskustelun, ravintopäiväkirjan analysoinnin, kattavan ravinto-ohjelman ja opastuksen, kaksi ravintovalmentajan tapaamista, sekä ohjelman toteuttamisen seurannan ja mahdollisesti tarvittavat ohjelman muokkaukset)

RAVINTOAINEMITTAUS + ANALYYSI 85€

Ravintoainemittauksesta selviää kehon vitamiinit, kivennäisaineet, aminohapot, koentsyymit, elimistöön kerääntyneet haitalliset aineet, raskasmetallit, ruoansulatusjärjestelmä, elimistön pH-taso, sydämen ja verisuonten tila ja paljon muuta. Käymme analyysin läpi heti testin jälkeen ja saat kattavan materiaalin testistä. Varaa aika mittaukseen vastaanotostamme.

Kristalli Sportin asiakkaana saat muun muassa:
• Henkilökohtaisen avainkortin, jolla pääset kuntokeskukseemme joka päivä 5:00-23:59 ja jolla voit hoitaa myös muut palvelu- ja tavaraostot.
• Osallistua kaikille ryhmäliikuntatunneille.
• Oikeuden varata paikkoja ryhmäliikuntatunneille kätevästi netissä tai vastaanotossa vastaanoton aukioloaikoina.
• Ammattitaitoisen henkilökuntamme palvelut.
• CMS Travelpassin, jonka avulla pääset käyttämään CMS-kuntoklubien palveluita ympäri Suomen ja maailmallakin.
• Kristalli Sportin asiakkaille tarkoitettuja kuntokeskuksen vaihtuvia etuja ja tarjouksia.
• Paikallisten yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja ja tarjouksia.

Kristalli Sportin asiakkaana olet osa iloista ja modernia liikuntayhteisöä!

Asiakkaaksi liittyminen on helppoa, otathan yhteyttä Kristalli Sportin vastaanottoon: 044 972 2427 / info@kristallisport.fi

Kristalli Sport lähestymiskartta
SporttiPassi smartum OmaKunto Ticket Mind&Body Tyky Kuntoseteli Virikeseteli