Mitä on FitRanX™

FitRanX™ on toiminnallista harjoittelua, joka sopii niin aloittelijalle kuin aktiiviurheilijallekin ja jokaiselle siltä väliltä. Kuntopiirityyppiset lihaskuntotreenit pitävät sisällään liikkeitä, jotka ovat lihasten yhteistoimintaa kehittäviä ja koko kroppaa kokonaisvaltaisesti kuormittavia.

FitRanX™ -treenien avulla parannat niin liikkuvuus-, kestävyys-, tasapaino-, koordinaatio- kuin voimaominaisuuksiasi. Tunnit ovat kestoltaan lyhyitä ja intensiivisiä. Lihaskunnon lisäksi treenataan samanaikaisesti hengitys- ja verenkiertoelimistöä, mikä tekee jokaisesta harjoituksesta entistä tehokkaamman!

Tunneille saavutaan omatoimisen lämmittelyn jälkeen. Myös loppujäähdyttely on omatoiminen.

Harjoitusmuotoja on kaksi ja ne rakentuvat kehonpainoharjoittelusta tai painojen kanssa tehtävistä lihaskuntoharjoitteista.

Kiertoharjoittelussa  tehdään kahden kierroksen kuntopiiri, joka koostuu kuudesta eri liikkeestä, joita suoritetaan aina minuutin verran. Liikkeiden välissä pidetään lyhyt tauko ja kierrosten välissä pidempi palauttelu.

Tabata  -tunnilla tehdään kuusi eri liikettä siten, että toistetaan yhtä liikettä kahdeksan kertaa 20 sekuntia ja toistojen välissä pidetään lyhyt 10 sekunnin tauko. Kun yksi liike on toistettu kahdeksan kertaa, pidetään minuutin tauko ennen seuraavaa liikettä. Yksi kierros.

Huomionarvoista: Tuntien sisällöt vaihtelevat päivittäin ja jopa tunneittain.

UnderGround -tila

FitRanX™ -tunnit pyörivät Kristalli Sportin uudistetussa porraskäytävässä. Portaikossa on viisi suoritustasoa ja lisäksi treenaamiseen soveltuvat portaat. Tilasta löytyy laajalti treenaamiseen tarkoitettua välineistöä.

FitRanX™ valmentajat

Kristalli Sportin FitRanX-tunteja ohjaavat koulutetut FitRanX-valmentajat.
Kristalli Sport lähestymiskartta
SporttiPassi smartum OmaKunto Ticket Mind&Body Tyky Kuntoseteli Virikeseteli