Merkittäviä uudistuksia kuntosalille

Tiedotustilaisuus Kristalli Sportissa 2.8.2018 klo 12:30
Toimitusjohtaja Eero Piirosen kertomat asiat referoituna tässä alla:

Puhutaanpa hieman tulevaisuudesta - ja nimienomaan sanasta ”tulevaisuus”.
Tiedottaessa tästä tilaisuudesta käytimme tuota kysesistä sanaa.

OKL:n lähtö kaupungista ja sen myötä tulleet negatiiviset uutiset elinkeinoelämästä on varmasti vaikuttanut savonlinnalaisten ajatusmaailmaan, sillä suurin osa minun, henkilökuntamme ja muiden läheisesti toiminnassamme mukana olleiden korviin kantautuneista spekulaatioista on koskenut toimintamme lopettamista.

Näiltä huhuilta saan nyt tässä tilaisuudessa katkaista siivet ja kertoa, että ajatuksemme tulevaisuudesta on täysin päinvastaiset.

Huomenna perjantaina 3. elokuuta Kristalli Sportissa alkaa kahden ja puolen viikon laajennusprojekti, mikä koskee erityisesti kuntosalin toimintaa.

Projekti alkaa kuntosalin eteläpäädyn seinien purkamisella. Kuntosalille tulee merkittävästi lisää tilaa, mikä mahdollistaa myös uusien laitteiden hankinnan ja niiden sijoittelun.  Muutostöiden jälkeen kuntosalilta on näköyhteys vastaanottoomme.

Omatoiminen kuntosaliharjoittelu on ollut selvässä kasvussa ja Kristalli Sportissa on siihen haluttu reagoida. Lisäksi asiakaspalautteissa on ollut toiveita uusista laitteista, kuten porraskoneesta, maaten suoritettavasta pakaralaitteesta ja toisesta ristitaljasta. Nyt meillä on mahdollisuus toteuttaa nämä toiveet, kun tilaa tulee lisää.

Edellä mainittujen kuntosalilaitteiden lisäksi tulossa on erilaisia vipuvarsilaitteita, käsi- ja levypainoja, sekä tankoja. Kehitämme vapaiden painojen alueen suorituspaikkoja ja tuomme tilaan uuden toiminnallisessa harjoittelussa käytettävän räkin.

Suurin osa uusista laitteista saapuu maanantaina 20.8, jolloin ne myös asennetaan paikoilleen. Ellei rahdin kanssa tule yllätyksiä, uudet laitteet ovat käytettävissä tiistaina 21.8.
Projektin aikaiset muutostyöt eivät juurikaan aiheuta häiriötä kuntosalilla treenaaville, mutta purkutöistä tulevaa äänihaittaa ja pölyä voi esiintyä varsinkin tänä perjantaina.

Tulevan syksyn ryhmäliikuntakalenteri tullaan julkaisemaan ensi viikon aikana.
Kestosuosikkitunnit BodyPump ja BodyBalance saavat aiempaa suuremman roolin kalenterissamme ja lanseeraamme täysin uuden Funbic-tunnin. Funbic-tunnilla osallistuja pääsee nauttimaan vauhdikkaista ja hauskoista askelsarjoista "nostalgisesti" aerobic-tuntien tyyliin. Spiraalistabilaatio tulee olemaan myös yksi syksyn uusista tuttavuuksista.
Kristalli Sportin syksyn kalenterissa tulee olemaan noin 40 tuntia viikossa huippuohjaajiemme ohjaamia ryhmäliikunta- ja spinning-tunteja, sekä näiden tuntien lisäksi virtuaalisia spinning-tunteja.

Kristalli Sport on edelleen savonlinnalainen yritys, joka päättää toiminnastaan itse. Kristalli Sport on hyväksytty maailmanlaajuiseen kuntokeskusten yhteistyöverkostoon, mikä mahdollistaa asiakkaiden treenaamisen veloituksetta muissa Suomessa ja maailmalla laatukriteerit täyttäneissä CMS-clubeissa. CMS-travelpassin voi käydä hakemassa vastaanotostamme.

Haluamme vahvistaa asemaamme alueen johtavien kuntokeskusten joukossa ja tavoitteemme on pitää asiakastyytyväisyys jatkossakin erinomaisella tasolla.


Aiemmat julkaisut

Kristalli Sport lähestymiskartta
SporttiPassi smartum OmaKunto Ticket Mind&Body Tyky Kuntoseteli Virikeseteli